Behov av avkoppling

Jobbar man mycket framför datorn, som med programmering, så kan man lätt bli stel och öm i kroppen. Ett sätt att motverka detta är att boka massage i Uppsala eller i den stad man bor (eller befinner sig). Jag har en vän, som bokar sin massage i Umeå, då han åker dit och hälsar på sin släkt. Han säger han behöver den avkopplingen för att orka med sin familj. Jag har inte testat så många typer av massage, men det finns ju flera sorter efter vad jag har förstått. Det jag har testat är klassisk svensk massage, då jag fick höra att det är bra för stelhet och även för personer som inte fått så mycket massage innan. Dock är jag nyfiken på thaimassage, för har hört att den typen av massage är annorlunda mot den klassiska.

Hitta massage som passar

Jag fick rekommenderat att besöka TimeCenter.se för att hitta thaimassage. Här kan man hitta alla typer av massage och i stort sett alla städer i Sverige. Det är ganska många massörer som anslutit sig till denna sida och det gör att du kan få upp flera olika alternativ till massage i den stad du bor i. Jag ska själv utforska denna sida närmare tänkte jag och se om jag kan hitta bra alternativ att boka.

Massage för hela kroppen

Det finns många olika typer av massage så som thaimassage och klassisk massage som jag nämnt. Det finns även andra typer av massage som är bra för kroppen på olika sätt. Bland annat finns taktil massage, idrottsmassage, bindvävsmassage, energimassage, fibromassage och mycket mer. Har en vän som brukar få idrottsmassage, för att lindra sträckningar och annat som uppstått i samband med träningar och så vidare. Den typen av massage är väldigt individuell beroende på vad man har för behov.

16 Jan 2016