Viktigt att göra flyttstädningen rätt

När man flyttar så har man ju alltid det där med flyttstädningen. Den kan ta tid, så det gäller att ha gott om det då man sätter igång. Ju större bostad man har, desto längre tid får man räkna med att det tar. Att städa efter man flyttat är ett måste och det ska vara en noggrann städning. Det räcker alltså inte att göra en vanlig helgstädning om man säger så. Allt ska vara skinande rent, från golv till tak och allt där emellan när man lämnar från sig nycklarna. Den som behöver en flyttstäd i Norrköping kan anlita Finemangstäd, som är en bra städfirma. Alternativt att man gör det på egen hand. 

Viktigt ha en checklista

Om det är så att du tänker att du ska göra flyttstäd Norrköping på egen hand, se till att skaffa en checklista. Ofta kan man få det av sin hyresvärd. Där står det vad som ska göras. Det handlar ofta om att städa golv, väggar, tak samt hyllor, skåp, lister, karmar, bakkom element, ugnen, spisen, kylen, frysen, fläkten, badrummet med avlopp och så vidare. Alla fönster ska putsas samt att man inte får glömma bort att städa eventuella förråd, garage eller balkong. 

Avsätt gott om tid till din flyttstädning och se till att ha bra städprodukter då du gör det. Städa gärna rum för rum, sedan stänga dörren, då är det lättare att se vad som ska göras härnäst. 

28 Aug 2020