Spamfilter räddar jobbet

Vi är många idag som arbetar med en dator som verktyg. Och om vi inte använder en dator i vårt arbete, så gör vi det med största säkerhet hemma. De flesta av oss vet hur viktig informationen i våra system och kommunikation är, och skulle den gå förlorad kan förlusten vara både stor och omöjlig att ersätta. Om man inte har varit förutseende och sett till att ha ett solitt spamfilter och backup-system. Om marknadens bästa spamfilter kan du läsa mer på Spamfilter.tips.

Skydda din dator mot farliga virus

Det är inte bara irriterande att se sin inkorg svämmas över av ointressant spampost, det är också tidsödande att hålla på och radera den. Denna tid kan man helt klart lägga på vettigare saker - särskilt om gallringen av e-posten sker på arbetstid. Det värsta med spam är dock virusen som ibland sprids genom den. Det finns många olika virus som cirkulerar på nätet, vissa bara irriterande, medan andra är förödande. Med ett effektivt spamfilter kan man sluta oroa sig för att ens dator ska drabbas.

Tryggat arbete

Om man arbetar vid en dator och använde avancerade program i sitt arbete, och på datorn sparar arbetet, så är ett backup-system ett måste. Och det räcker inte med vilket backup.system som helst, eftersom det skiljer stort mellan olika. Man ska satsa på ett back-up system som verkligen sparar ens viktiga material effektivt och säkert, och samtidigt inte är för dyrt - för det finns de företag i denna bransch som tar hutlösa priser för backuptjänster som inte behöver kosta så mycket. På sajten Backup24.se får du massor av information om ett av marknadens bästa backup-system. 

Det finns många fler anledningar till att satsa på ett effektivt backup-system, läs t.ex. artikeln i Svenska Dagbladet som handlar om hur många foton som går förlorade bara för att folk inte har insett hur lätt det är att förlora viktiga data från mobiler och datorer.

18 Jun 2015